woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

'Minder overlast jongeren Hank en Werkendam'

16 december 2011 (door WerkendamNet)
WERKENDAM - In Werkendam en Hank veroorzaken jongeren minder overlast dan voorheen. Dat stelt wethouder Peter van der Ven. Om de overlast nog verder terug te dringen, doet de gemeente Werkendam een aantal inspanningen. Zo komt er opnieuw een ontmoetingsplaats voor de jeugd - de zogeheten JOP - bij de Werkendamse Dokvijver. Er komen vier betonnen bankjes en een tafel.

Eerder werden de voorzieningen nog verwijderd nadat jongeren er over een langere periode voor overlast zorgden. Daarom probeert Werkendam het volgens wethouder Van der Ven nu op een 'sobere' manier. (Brabants Dagblad)

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.