maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Kerstattentie voor thuiszorgcliënten Rivas Zorggroep

15 december 2011 (door WoudrichemNet)

ALTENA - Alle thuiszorgcliënten van Rivas Zorggroep in het Land van Heusden & Altena kregen deze week een kerstattentie. Medewerkers van Rivas brachten de attenties bij de cliënten thuis.

‘Kerst is een speciale tijd en daarom we doen we ieder jaar iets extra's voor onze cliënten’, zegt Gerrie ’t Lam, Rivas teamleider thuiszorg in het Land van Heusden & Altena. ‘We komen het hele jaar bij de mensen thuis en we vinden het fijn om op deze manier persoonlijke aandacht te geven.’

Mensgericht
‘Dit is een heel leuk gebaar’, vindt mevrouw Kant, thuiszorgcliënt van Rivas. ‘Ik ben erg tevreden over de zorg van Rivas en dit is een leuk gebaar.’ Dit initiatief past ook goed bij de mensgerichte zorg van Planetree waarmee binnen Rivas wordt gewerkt. Bij Rivas omvat Planetree tien componenten, waaronder prettige omgeving, smakelijk eten en lichamelijke steun en troost. ‘Juist die kleine dingen zijn erg belangrijk’, meent Gerrie ‘t Lam.

 

Lees meer over:

kerst Altena rivas
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.