woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

'Locatie Kikvors niet geschikt voor brede school'

13 december 2011 (door WoudrichemNet)
GIESSEN/RIJSWIJK - De huidige locatie van zwembad De Kikvors aan het Jagerspad in Giessen is niet geschikt voor komst van een brede school. Dat stelt het Woudrichemse college van B. en W. dat aanstuurt op hun eigen voorkeurslocatie; de huidige velden van voetbalvereniging Giessen. Tijdens de behandeling van het centrumplan Giessen-Rijswijk op 29 november, werd door enkele partijen geopperd om de brede school op de huidige plaats van het zwembad te bouwen. Zo zou er minder risico zijn dat de komst van de brede school wordt opgehouden door mogelijke vertragingen in de bouw van het nieuwe centrum voor Giessen en Rijswijk. (Brabants Dagblad)

 

Lees meer over:

Giessen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.