Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Wijk Groenendijk zal gezelligheid bioscoop missen

13 december 2011 (door WoudrichemNet)
WOUDRICHEM - Buurtvereniging 'Buiten de Poort', Woonlinie en de gemeente Woudrichem denken gezamenlijk na over de toekomst van de wijk Groenendijk. De wijk zal namelijk niet meer hetzelfde zijn als bioscoop Hollywoud eind december verhuist naar Almkerk. Dat betwijfelt ook Gerrit van het Einde, voorzitter van buurtvereniging 'Buiten de Poort.' "De bioscoop zorgt toch voor een stukje gezelligheid. Het is ook een voorziening die past bij Woudrichem. De verplaatsing naar Almkerk is een verarming voor Woudrichem."  (Brabants Dagblad)

 

Lees meer over:

woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.