zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Slecht gespeeld en toch gewonnen

13 december 2011 (door AalburgNet)

GENDEREN- Afgelopen zaterdag heeft het eerste van ZVDO’74 thuis gespeeld in Gorinchem tegen Hieronymus 2 uit Roosendaal. Omdat de bezoekende ploeg wat lager in de ranglijst staat was het zaak voor ZVDO om ze niet te onderschatten. ZVDO nam de snelheid van de tegenstander aan waardoor ze hun eigen spel niet konden spelen. De heren wisten echter wel twee keer te scoren. Met een 2-0 voorsprong werd er begonnen aan de tweede periode. Een strafworp werd gemist en een man-meer-situatie werd niet benut. Beide teams wisten een keer te scoren wat in een tussenstand van 3-1 resulteerde. 

De derde periode was een slappe en rustige periode. Er werden veel onnodige fouten gemaakt en het kwam zelden tot een doelpoging. Gelukkig voor de mannen van ZVDO wist de tegenstander ook geen grip op de wedstrijd te krijgen en konden ze de voorsprong behouden. Beide partijen wisten nogmaals een keer te scoren. 
Met een tussenstand van 5-2 werd er aan de laatste periode begonnen. De heren waren eindelijk wakker geschrokken en begonnen hun eigen spel te spelen. Door een vakkundig lobje wist Emiel Goedel de keeper te passeren. Ook Berry Boll kwam op dreef en wist, naast een man-meer-situatie, nog 2 maal te scoren. Seppe van der Wielen kon ook nog een doelpunt mee pakken, wat zijn eerste score is dit seizoen in de heren 1.

Doelpunten werden gemaakt door: Berry Boll(4), Emiel Goedel(2), Wietse Sterkenburg(2), Seppe van der Wielen en Eric van Houwelingen.

Lees meer over:

ZVDO'74 Genderen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.