donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Prijzenfestijn bij AalburgFM

13 december 2011 (door AalburgNet)

AALBURG - Met het einde van het jaar in zicht, is er weer een grootse feestweek in het verschiet. Ook dit jaar presenteert de lokale omroep Aalburg FM weer de grote feestweek. De feestweek staat bekend als het grootste prijzenfestijn van het Land van Heusden en Altena. Ook dit jaar zal er weer voor duizenden euro's weggegeven gaan worden.

Al wekenlang zijn diverse vrijwilligers op pad in het Land van Heusden en Altena om sponsors te vinden voor de grote feestweek. Het grote prijzenfestijn van Aalburg FM wordt namelijk mogelijk gemaakt door de vele (trouwe) sponsors van Aalburg FM. De lokale ondernemers dragen de lokale omroep een warm hart toe, waardoor zij dan dus ook erg gul mee werken aan deze feestelijke uitzendingen.
De feestweek begint op eerste kerstdag en zal duren tot en met oudejaarsdag. De gehele week zijn er diverse prijzen te winnen door middel van diverse radiospelletjes. Maar Aalburg FM gaat niet zomaar wat weggeven. Een LCD-scherm, luchtballonvaart, staatsloten, bioscoopkaartjes en heel veel waardebonnen vullen de prijzenkast van Aalburg FM. Iedereen mag meedoen.

Crisis? In heel Nederland is er genoeg te horen over de grote crisis. Ondernemers houden de hand op de knip, of toch niet? Voor Aalburg FM halen de lokale ondernemers graag de hand van de knip. Voor duizenden euro’s is er dit jaar gesponsord. De sponsorbijdrage was nog nooit zo groot als dit jaar, nog nooit had Aalburg FM zoveel sponsors. Of dit komt door dat de lokale omroep nog steeds groeiende is, of dat de lokale ondernemers zo gul zijn laat het bestuur van Aalburg FM nog even in het midden.

De gehele feestweek zijn er live uitzendingen en kan men de prijzen winnen. Voor meer informatie en de spelregels kan men terecht op de sfeervolle website, www.aalburgfm.nl.

Lees meer over:

aalburgfm
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.