donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Rabobank blijft in Werkendam

13 december 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Ook na opening van het nieuwe Rabobank-pand in Almkerk blijft de vestiging van de bank aan de Merwestraat in Werkendam open. De locatie wordt dan gebruikt als serviceklantoor voor particuliere en zakelijke relaties. Zij kunnen dan nog steeds vijf dagen in de week aan de Merwestraat terecht. Ook kunnen klanten hier terecht voor een afspraak met een van de adviseurs. Het pand in Werkendam is verkocht met een koopconstructie waarbij de Rabobank het publieke deel van de beschikbare ruimte huurt van de nieuwe eigenaar Woonservice Meander. (Het Kontakt)

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.