woensdag 26 januari 2022

Alles over Altena

Verkoop Effe naor straot

13 december 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  De jubileumpublicatie ‘Effe naor straot’ van de Historische Vereniging Werkendam en De Werken c.a. is nu al een doorslaand succes. Van de oplage van 1.000 exemplaren zijn inmiddels sinds de verschijning op 1 december meer dan 800 boeken verkocht.

In het boek ‘Effe naor straot’, dat werd uitgegeven ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van de Historische Vereniging, wordt de geschiedenis van de Hoogstraat verteld; met nadruk op de Werkendamse middenstand in de twintigste eeuw. Aanleiding voor het schrijven van het boek was de ‘kaalslag’ op de Hoogstraat om zo plaats te maken voor de bouw van de HEMA. Het boek dat is geschreven door Chris Baggerman, Kees Vreeken, Valentine Wikaart en Thomas Westerhout telt 200 pagina’s. In het boek meer dan 500 foto’s, veel uit privé-collecties, maar ook uit de uitgebreide fotocollectie van Piet Vos. De vormgeving is verzorgd door Vos & Vos.

Verkoop
Het merendeel van de mensen die het boek bestelden bij voorintekening hebben dit reeds afgehaald in het Andries Visserhuis, maar nog niet iedereen. Het verzoek is dit zo snel mogelijk te doen vanwege de voortvarende verkoop van het boek. Indien mensen die het boek bij voorintekening bestelden, dit reeds op andere wijze in hun bezit hebben, worden ze verzocht dit door te geven via bestuur@historiewerkendam.nl

Het boek ‘Effe naor straot’ kost 24,95 en is te koop op zaterdagmorgen van 10.00-12.00 uur in het Andries Visserhuis, Slikstraat 15 te Werkendam. Bestellen kan via www.historiewerkendam.nl

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.