donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Sfeervolle kerstmarkt in De Notenhoff

12 december 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Afgelopen vrijdag 9 december werd in Zorgcentrum De Notenhoff in Andel een Kerstmarkt gehouden. Voor de bewoners en bezoekers waren er allerlei zaken te doen en te koop. Velen vonden de weg naar het Zorgcentrum, waar het een gezellige gebeurtenis was bewoners en bezoek zichtbaar van genoten. De warme chocomel, glühwein, boerenworsten, handwerkartikelen, cadeauartikelen, tweedehandsboeken etc. vonden gretig aftrek. Ook de bekende spellen zoals de brieventent, de sneeuwballenboom, sjoelen en het rad van avontuur met het dorpenspel ect. werden door menigeen gedaan.

Zaaier
Als nieuwe toevoeging aan de Kerstmarkt was er samenwerking gezocht met basschool “de Zaaier”. De kinderen hadden de weken ervoor werkstukken gemaakt met Als thema “de Romboutstoren”. Deze werkstukken werden tijdens de markt geveild en de opbrengst werd geschonken aan de Notenhoff. Verder hebben ze ook nog enkele liederen gezongen voor de bewoners en het aanwezige publiek. De zaal was afgeladen vol tijdens het optreden.
 
De vele prijzen die bezoekers konden winnen waren allemaal geschonken door een groot aantal middenstanders. Zonder hun steun zou de Kerstmarkt lastig zijn om nog te organiseren. Namens alle bewoners en natuurlijk Zorgplein Maaswaarden hiervoor onze hartelijke dank.
De netto opbrengst van de Kerstmarkt was ruim € 2200,00 en dit geld zal worden gebruik voor extra activiteiten voor de bewoners.
Iedereen die geweest is, bedankt voor zijn bijdrage, op welke manier dan ook.

Lees meer over:

Notenhoff kerstmarkt
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.