Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Belangrijke overwinning voor Woudrichem 2

12 december 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Zaterdag 10 december speelde Woudrichem 2 de thuiswedstrijd tegen WSC 2 uit Waalwijk.
De heenwedstrijd in september werd nog met 6-1 verloren, maar vandaag toonde Woudrichem veerkracht door terug te komen van een 0-2 achterstand en de wedstrijd zelfs winnend af te sluiten.

Woudrichem begint goed aan de wedstrijd en weet in de beginfase al de nodige kansen te creëren.
Een uistekende mogelijkheid voor peter, de rebound is voor Maikel, maar zijn inzet wordt gekeerd door de doelman.  Een goede bal van Lennart door het centrum van de verdediging zet Arjon vrij voor het doel, maar zijn schot van zestien meter spat op de paal uiteen, ook de rebound wordt niet benut. 
Enkele minuten later nog een schot op de lat, maar het blijft voorlopig bij een 0-0 tussenstand.
Aan de andere kant van het veld is het echter wel raak, een dieptepass wordt achterin gemist waardoor een speler van WSC vrij voor de goal komt, Jorrit weet de bal in eerste instantie goed te stoppen, maar een meegelopen teamgenoot is er als de kippen bij om de bal alsnog in het doel te schieten, 0-1.
Vlak voor het einde van de eerste helft nog een kans voor Stefan, hij omspeelt een tegenstander, maar ziet zijn schot met links gekeerd worden door de keeper en zodoende gaan beide teams rusten met een enigszins geflatteerde 0-1 stand voor de bezoekers uit Waalwijk.

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Voetbal woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.