Sunday 19 September 2021

Alles over Altena

Eerste filmavond Hollywoud zit erop

10 december 2011 (door WoudrichemNet)
ALMKERK - De nieuwe bioscoop Hollywoud in Almkerk is in bedrijf. Donderdagavond was de eerste filmvoorstelling. Voor het einde van het jaar zijn in alle vier de zalen klaar. Het Land van Heusden en Altena heeft nu een volwaardige bioscoop. De afgelopen veertien jaar heeft Hollywoud in de oude gymzaal aan de Adriaan van Alkmaarstraat in Woudrichem z'n bestaansrecht wel bewezen. Het nieuwe gebouw lijkt in niks op het gymzaaltje, maar toch is eigenaar Laban Duijnhouwer erin geslaagd om de typische Hollywoud-sfeer te behouden (BD)

Lees meer over:

woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.