vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Man opgepakt na schenden contactverbod ex-vrouw

10 december 2011 (door WerkendamNet)

HANK - Een 37-jarige man uit Hank is door de politie opgepakt en ingesloten omdat hij contactverbod had geschonden. De man kreeg van de rechter het verbod opgelegd om contact op te nemen met zijn ex-vrouw. Dat gebeurde naar aanleiding van het plegen van huiselijk geweld op 5 december jl.  De verdachte werd door de rechter-commissaris onder schorsende voorwaarden in vrijheid gesteld.  Eén van deze voorwaarden luidde dat hij op geen enkele wijze contact mocht opnemen met zijn ex-vrouw. De man schond de voorwaarden door zijn ex via social media op het internet te benaderen. Hij deed dat naar eigen zeggen om zijn excuses aan te bieden. De man is opnieuw vastgezet en wordt a.s. maandag opnieuw voor de rechter-commissaris geleid.

Lees meer over:

Werkendam hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.