vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Woonservice Meander naar kantoor Rabobank

10 december 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Woonservice Meander koopt volgend jaar het huidige kantoorpand van de Rabobank aan de Merwestraat in Werkendam.Dit gebeurt op het moment dat de bank verhuist naar de nieuwbouw in Almkerk. Als nieuwe eigenaar zal Meander een deel van het pand verhuren aan Rabo. De bank wil namelijk wel een vestiging houden op de huidige locatie, voor zowel de particuliere als de zakelijke klanten. Voordat Meander eind 2012 begin 2013 het ruime kantoorpand betrekt, is er eerst een verbouwing nodig. Zo krijgt de woningstichting een nieuwe ingang aan de Lijnbaan. (Brabants Dagblad)

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.