maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

De Kelder en de buurt

9 december 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De disco de Kelder in Hank veroorzaakt volgens een aantal buurtbewoners overlast, vooral in de weekeinden. De buurt heeft de PvdA gevraagd om een overleg te regelen met de heer van Dinteren, eigenaar van de Kelder.

De PvdA heeft burgemeester Carla Breuer bereid gevonden om dit gesprek te organiseren en daarbij ook aanwezig te zijn. Nu maar hopen dat er door dit overleg meer begrip komt voor elkaar en mogelijk dat er maatregelen kunnen worden getroffen om de overlast terug te dringen.

In de nieuwsbrief oppert de partij: 'Als PvdA zijn we op zoek naar een mogelijkheid om een ombudsfunctie op te zetten. Zou dit niet een prachtig begin zijn?'

Lees meer over:

pvda hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.