maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Comité Uppelsedijk voorspelt 'vuurwerk'

7 december 2011 (door WoudrichemNet)
UPPEL - Wethouder Bas de Peuter kan de oplopende gemoederen onder de bewoners van de Uppelsedijk niet begrijpen. De bewoners dreigen met een blokkade en voorspellen 'vuurwerk' tijdens de evaluatie van de verkeersmaatregelen. Het Actiecomité Sluip-Weg in Uppel zocht vorige week de publiciteit op, omdat ze 'voldoende lengte heeft gegeven' aan de gemeente Woudrichem.

De bewoners vinden het niet juist dat zij niet worden geïnformeerd over het effect van de verkeersmaatregelen die begin dit jaar werden getroffen. "Het geduld is op", liet Tecla van Campen van het actiecomité Sluip-Weg vorige week weten. De Peuter reageert hier verbijsterd op. "Ik snap de signalen niet", aldus De Peuter. (Brabants Dagblad)

Lees meer over:

Uppel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.