zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

De Peuter ziet mogelijkheden voor hockeyclub in Altena

7 december 2011 (door WoudrichemNet)
WOUDRICHEM / ALTENA - Het Land van Heusden en Altena is toe aan de oprichting van een regionale hockeyvereniging. Dat stelt Bas de Peuter; de Woudrichemse wethouder zegt regelmatig signalen te ontvangen waaruit blijkt dat er veel draagvlak bestaat voor de oprichting van een dergelijke sportclub. "Maar het is niet aan de gemeente om daarvoor het initiatief te nemen", aldus De Peuter. "De hockeyliefhebbers in de streek moeten zichzelf mobiliseren en dit onderwerp op de agenda zetten. Want zolang de roep er niet is, gebeurt er ook niks." (BD)

 

Lees meer over:

Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.