donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

G-Jeugdvoetbal bij Kozakken Boys

7 december 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Kozakken Boys houdt donderdag 8 december een info-uurtje over de nieuw te vormen tak binnen de vereniging, namelijk het G-Jeugdvoetbal. Vanaf 19.30 uur zijn ouders en andere belangstellenden uitgenodigd in het sponsorhome bij Kozakken Boys aan de Kozakken Stoep te Werkendam om zich te laten informeren over de plannen.

,,Voetbalvereniging Kozakken Boys ziet het als onderdeel van zijn maatschappelijke taak om ook voor kinderen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking de voetbalsport toegankelijk te maken", licht John van den Berg van de Kozakken Boys G-Jeugdvoetbal commissie toe. ,,In de regio Werkendam is op dit moment geen mogelijkheid voor jongeren met een beperking om in verenigingsverband te voetballen. Zodoende heeft het bestuur een onderzoekscommissie ingesteld om te kijken of en hoe we met G-Jeugdvoetbal kunnen beginnen."

In eerste instantie zal er alleen getraind worden. Op donderdagavond 12 januari van 19.00 uur tot 20.00 uur (als het weer het toelaat) wordt een proefperiode gestart.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.