vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Fiets- en voetpad maakt bedrijven beter bereikbaar

7 december 2011 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Een nieuw fietspad moet de Vijverstraat en de Ippelseweg in Nieuwendijk met elkaar gaan verbinden.De aanleg van de verbinding begint donderdag. Via de nieuwe fietsdoorsteek kunnen scholieren straks sneller naar het fietspad langs de A27. Ook wordt hiermee het bedrijventerrein makkelijker per fiets bereikbaar. Nu kan dat vanuit de zuidelijke wijken in het dorp alleen via de Rijksweg of de Singel naar de Ippelseweg. De doorsteek vormt meteen een route voor de hulpdiensten in geval van een calamiteit.  (Brabants Dagblad)

Lees meer over:

Werkendam Nieuwendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.