Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

De Kazerne: kleding voor eerste elftal VV Woudrichem

6 december 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Het eerste elftal van VV Woudrichem werd afgelopen weekend verrast met een wel heel mooi cadeau van Stichting De Kazerne uit Woudrichem. Voor de gehele selectie had het stichtingsbestuur presentatiepolo's en -jacks gekocht. Opvallend was de bedrukking op de geschonken jacks, namelijk de Johan Cruyff Foundation.

Oud-burgemeester en bestuursvoorzitter van De Kazerne, Joop Worrel: “Als bestuur van Stichting De Kazerne wilden wij op de kleding graag aandacht schenken aan een goed goel. In overleg met de vereniging is toen gekozen voor een Cruyff Foundation. 2011 is immerse en bijzonder jaar voor de Cruyff Foundation, aangezien zij 14 jaar bestaan.”

De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd in beweging, zij steunt sport- en spelprojecten voor kinderen, waarbij zij special aandacht vraagt voor gehandicapte kinderen

Lees meer over:

woudrichem kazerne
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.