Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Bouw 't Kwartier verloopt voorspoedig

6 december 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - In nieuwbouwwijk de Postweide in Woudrichem worden tussen basisschool het Ravelijn en slot Oostenburg 12 starterswoningen gebouwd.  De bouw van ’t kwartier gaat nog steeds voorspoedig. Het weer zit tot nu toe mee, waardoor er goed door gebouwd kan worden. Alle woningen zijn verkocht .

Op dit moment is de ruwbouw afgerond en zijn de metselaars van Bouwbedrijf H. Pennings en Zn. druk aan het metselen. Bij het eerste blokje is de 1e verdiepingsvloer al bereikt.

De verhuur van de huurwoningen is inmiddels ook rond. Maar liefst 32 woningzoekenden plaatsten een reactie op de vier huurwoningen voor starters. Deze woningzoekenden zijn op inschrijftijd gerangschikt. Op 17 november 2011 ontvingen de vier ‘gelukkigen’ een woningaanbieding.  Waarschijnlijk ontvangen deze jongeren in mei 2012 de sleutels van hun nieuwe huis. (Woonlinie)

Lees meer over:

woudrichem kwartier
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.