zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Sinterklaasfeest gered door familie Kolff

6 december 2011 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - Op het nippertje is het Sint gelukt veilig op CNS De Kandelaar te arriveren. Hij was van plan met een luchtballon te komen. Vanwege de sterke wind raakte de ballon echter in de problemen en kwam naar beneden bij de boerderij van de familie Kolff aan de Veldweg. Gelukkig landde de mand precies in de hooiberg, zodat niemand gewond raakte.

Boer Kolff en zijn vrouw waren zo vriendelijk Sint met de drie meegekomen Pieten met de trekker naar school te brengen. Op school stonden de kinderen de lucht af te speuren (velen met een verrekijker), en was iedereen verbaasd Sint op de hooiwagen te zien verschijnen.

Het feest was er niet minder geslaagd door, zoals u op bijgaande foto’s kunt zien. (De kandelaar)

Lees meer over:

Rijswijk kandelaar
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.