donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Sportgala: Aanmelden sporters van het jaar

6 december 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Op 10 februari 2012 wordt in de sporthal de Crosser te Werkendam het Sportgala van de gemeente Werkendam gehouden. Door uw vereniging zijn één of meerdere personen of teams aangemeld als kampioen in 2011 of wilt u iemand of een team voordragen als sportman, sportvrouw of sportteam van het jaar. Ook is er de verkiezing van het talent van het jaar.

De organisatie van het sportgala 2012 laat weten: 'Let wel, iedereen en elk team kan genomineerd worden. Daarvoor hoeft niet persé een kampioenschap behaald te zijn. U moet wel motiveren waarom het een bijzondere prestatie is.

Om op het sportgala de sporters of de teams goed te kunnen presenteren, hebben wij dus van u informatie nodig.

Wij vragen u dan ook om ons middels een formulier deze informatie te verstrekken.

Als u niet meer precies weet wie of welk team door u is aangedragen, kunt u kijken op de onze website: www. sportgalawerkendam.nl Daar is een lijst te vinden met de door u voorgedragen kandidaten. U kunt overigens tot ? nog kandidaten aandragen.

U krijgt van ons in de eerste week van januari een brief, waarin wij uw opgave zullen bevestigen en zullen wij u verzoeken na te gaan, w elke teams en kandidaten er daadwerkelijk zullen komen. Dit om een schatting te kunnen maken van de aantallen sporters die komen, en de benodigde medailles. In die brief zal ook meer duidelijkheid verschaft worden over het programma.

Tenslotte nog vragen wij u, of u digitale filmbeelden en/of digitale foto’s heeft, waarop de sporters in actie zijn; teamfoto’s zijn ook van harte welkom. In de zaal zullentwee filmschermen te zien zijn, waarop we beelden zullen vertonen. Met uw beeldmateriaal kunt u ons geweldig helpen. De foto's dienen in .jpg formaat te zijn en het film materiaal in .avi.

Binnenkort wordt met u contact opgenomen door de mensen, die in uw dorpskern aangewezen als uw contactpersoon.

Ook die kunt u op de site aantreffen. Zij zullen u eraan herinneren het formulier zo spoedig mogelijk in te vullen, zo mogelijk beeldmateriaal ter beschikking te stellen en een definitieve opgave te doen van de teams en/of sporters die daadwerkelijk op het gala aanwezig zullen zijn.'

Voor meer informatie zie www.sportgalawerkendam.nl

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.