donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Werkendam wil af van gedoogbeschikking Dalm

6 december 2011 (door WerkendamNet)
WERKENDAM - De gemeente Werkendam wil af van de gedoogbeschikking waardoor de firma Dalm aan De Hoef in Sleeuwijk puin mag op- en overslaan en bewerken. Werkendam heeft daarom de provincie voor de bestuursrechter gedaagd In afwachting van de benodigde milieuvergunning kreeg Dalm van de provincie een gedoogbeschikking om verder te gaan met de werkzaamheden op het terrein langs de dijk tussen Werkendam en Sleeuwijk. De gemeente is het hier niet mee eens. Donderdag 15 december staan Werkendam en de provincie tegenover elkaar bij de bestuursrechter in 's-Hertogenbosch. (Brabants Dagblad)

 

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.