woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Henri Verhagen krijgt rol in jongerenproject Meander

5 december 2011 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Henri Verhagen (21), inwoner van Meeuwen en actief in de wereld van de social media, gaat  'een belangrijke rol' spelen in het project maatschappelijk ondernemen van Woonservice Meander: ”Wij hebben Henri Verhagen bereid gevonden om ons team te versterken. Henri is gespecialiseerd in strategische communicatie zoals de ontwikkeling van e-mailmarketing, optimalisatie zoekmachines, social media, websites et cetera. Henri Verhagen zal de PR/marketing van dit project op zich nemen. Afgelopen week hebben de eerste gesprekken plaats gevonden.”

Het project maatschappelijk investeren heeft nog geen naam, maar deze zal binnenkort bekend gemaakt worden. Het gaat om een maatschappelijk project waarin diverse partijen uit het Land van Heusden en Altena, waaronder Rabobank Altena en de overheid, de jeugd meer willen betrekken bij de regio. Steeds meer jongeren vertrekken uit de streek om elders hun bestaan op te bouwen. Woonservice Meander wil deze ‘ontgroening’ tegengaan en heeft Henri Verhage verzocht mee te helpen dat tij te keren. Zo neemt Verhagen zitting in het een nieuw op te richten jongerenplatform met zes jongeren tussen de 18 en 25 jaar, de 'toppers van Altena', aldus Meander.

Nieuwe website
Deze aankondiging valt onder meer te lezen op de vernieuwde website van Henri Verhagen. Deze ging, zonder verdere aankondiging, op 4 december online. Hij noteert op zijn webstek: ' Met de komst van New Day Media, (zijn mediabedrijf - red.) was mijn huidige persoonlijke website wel aan wat vernieuwing toe.' Verhagen wilde met de nieuwe opzet twee dingen bereiken: een frissere uitstraling en hij wilde zijn site persoonlijker maken. Zo werd onder meer een blog toegevoegd. 'Mijn website is een stuk persoonlijker opgezet, zakelijke aspecten zijn verdwenen naar de website van New Day Media. Via mijn persoonlijke website is vooral mijn blog te volgen, met ontwikkelingen over mijn radioshow op Aalburg FM en mijn nieuwe project maatschappelijk investeren voor het Land van Heusden en Altena.'

Lees hier meer over het project maatschappelijk investeren.

 

Lees meer over:

Altena Meeuwen verhagen meander
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.