vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Potters vecht ontslag aan

5 december 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Voor half december zal Jan Potters, tot voor kort ambtenaar bij de gemeente Werkendam, van de kortgedingrechter in Breda horen of hij terecht is ontslagen of niet. Potters heeft het geding tegen de gemeente Werkendam aangespannen. In augustus 2010 werd de Werkendammer door de gemeente beschuldigd van onder andere computervredebreuk. In januari dit jaar werd de ambtenaar geschorst, waarna in september ontslag volgde. ‘Niet integer handelen’ en ‘het ontbreken van goed ambtenaarschap’ waren reden voor het ontslag. Al sinds de eerste beschuldigingen zegt Potters onschuldig te zijn. (Het Kontakt).

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.