Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Sinterklaas komt vroeg voor VV Woudrichem

3 december 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Het eerste elftal van vv Woudrichem werd afgelopen weekend verrast met een mooi cadeau van Stichting De Kazerne uit Woudrichem. Voor de gehele selectie had het stichtingsbestuur wedstrijdpolo's en jacks gekocht. Opvallend was de bedrukking op de geschonken jacks: de Johan Cruyff Foundation. Oud-burgemeester en bestuursvoorzitter Joop Worrell: ,,Als bestuur van de Stichting De Kazerne wilden wij op de kleding graag aandacht schenken aan een goed doel. In overleg met de vereniging is toen gekozen voor de Cruijff Foundation. 2011 is immers een bijzonder jaar voor de Cruyff Foundation: ze bestaan veertien jaar." De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd in beweging. Zij steunt sport- en spelprojecten voor kinderen, waarbij zij speciale aandacht vraagt voor gehandicapte kinderen.


 

Lees meer over:

woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.