woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Open Coffee Altena passeert de grens van veertig deelnemers

3 december 2011 (door AalburgNet)

ALTENA - De allereerste Open Coffee Altena, de nieuwe B2B netwerkmeeting in de regio , die op 8 december aanstaande van start gaat in Woudrichem heeft al ruim veertig deelnemers op de spreekwoordelijke teller. De organisatoren, Aalburg.net en Papaver Communicatie zijn blij verrast. Cor Spek (Aalburg.net): 'Het gaat prima zo. De reacties zijn uitermate positief en we hebben nog een week te gaan. Ondernemers kunnen zich nog steeds aanmelden via www.ondernemendaltena.nl. Wie weet halen we de vijftig deelnemers nog wel! Dat worden dan veel ontmoetingen en dat is mooi want het gaat immers om netwerken onder een lekkere kop koffie, laagdrempig en geheel vrijblijvend.'

Wie geen LinkedInaccount heeft kan zich melden via infobox@aalburg.net. Begin volgende week ontvangen alle op LinkedIn Ondernemend Altena aangesloten ondernemers nog een reminder. Er is immers koffie genoeg... De Werledwinkel uit de regionale vestingstad schenkt de koffie en Bakkerij Hardeman uit Wijk en Aalburg trakteert.

Burgemeester Fons Naterop opent de eerste netwerkmeeting officieel in Kookstudio Heerlijk en Eerlijk aan de Daalderstraat in Woerkum.
 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.