donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Achilles Veen buigt in slotfase voor veerkrachtig Kozakken Boys (2-3)

3 december 2011 (door AalburgNet)

VEEN - Kozakken Boys is zaterdagmiddag als grote winnaar uit de streekderby tegen Achilles Veen gestapt. De Werkendammers bogen voor 1500 toeschouwers na rust een 2-0 achterstand om in een 2-3 voorsprong die de ploeg van trainer Michel Langerak ook niet meer af stond. Door de zege klom Kozakken Boys in de hoofdklasse B naar de eerste plaats. Voor rust was Achilles Veen de betere ploeg. Al in de eerste minuut zette Frans van den Steenhoven Achilles op een 1-0 voorsprong. Na een klein half wandelde Roel van Delft door de Boys-defensie en stond het 2-0. In de tweede helft toonde Kozakken Boys veerkracht. Nadat Leon Bot 2-1 had gemaakt was het dezelfde Bot die vijf minuten voor tijd met een prachtige goal de gelijkmaker opeiste (2-2). Nog geen minuut later was Achilles-doelman Ferdi Kwetters opnieuw een geslagen man. Verdediger Ferdie Verhoofstad toucheerde wat ongelukkig de bal na een vrije trap van Sjoerd van der Waal (2-3). "We hebben na rust te weinig gebracht en te weinig aanvallend gespeeld. We kunnen het onszelf verwijten dat we niet minimaal een punt binnen haalden", aldus Achilles Veen-trainer Frans van Wijk. "Voor rust waren we onherkenbaar. Gelukkig kwam na rust het geloof terug en dwongen we de overwinning af", aldus een trotse Kozakken Boys-trainer Michel Langerak. (Brabants Dagblad)

Lees meer over:

kozakkenboys Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.