maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Spelenderwijs Engels leren voor kleuters

3 december 2011 (door WerkendamNet)
DUSSEN - Actrice en kunstenaar Sophie Ruthven-Stuart begin in januari met een aantal lessen 'Playing with English', bedoeld voor oudere peuters en basisschoolkinderen van groep 1 tot en met 4 uit Dussen en omgeving.

In de moderne samenleving wordt Engels steeds belangrijker. Met drama-activiteiten, rollenspelen, mime, muziek en korte toneelstukken wil de van oorsprong Schotse Ruthven-Stuart de kinderen onder het motto 'Come have some fun' de eerste beginselen van de Engelse taal bijbrengen.

De lessen worden gegeven in De Regenboogschool. De eerste les is op maandag 16 januari van 15.45 tot 16.30 uur. De kosten bedragen 50 euro voor elf lessen; de eerste les is een proefles. Opgeven kan vóór 9 januari. Voor inschrijfformulier en meer informatie: Sophie Ruthven-Stuart Theater Producties, tel. 0416-392433 of e-mail sophie@schildersbedrijfromeijn.nl.  (BN De Stem)

Lees meer over:

Engels Dussen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.