zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Rabobank ACKC-dag op 21 januari 2012

2 december 2011 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - De Rabobank en ACKC hebben elkaar gevonden in de organisatie van de ACKC-dag voor de komende drie jaar. De bank zal zich manifesteren als hoofdsponsor van het evenement. De ACKC-dag vindt dit jaar plaats op zaterdag 21 januari 2012. ACKC 1 treedt dan aan tegen Huizen.

De ACKC-dag wordt al vele jaren georganiseerd en is inmiddels bij de korfballiefhebbers in de regio een begrip. Tijdens deze jaarlijks terugkerende dag kan een ieder kennismaken met de korfbalsport en de bijbehorende randverschijnselen. Daarbij hoort dan de typische korfbalsfeer en is er voor jong en oud van alles te beleven. Met natuurlijk als apotheose de wedstrijd van ACKC 1.

Dat ook de prestatieve korfballers baat hebben bij een geweldige sfeer in de zaal blijkt wel uit het feit dat het vlaggenschip nog nooit verloor tijdens de ACKC-dag.

Maatschappelijk ondernemen
Rabobank ziet de ondersteuning van ACKC als uiting van verantwoord maatschappelijk ondernemen. ACKC manifesteert zich enerzijds op prestatief gebied, maar ook het recreatieve deel is absoluut belangrijk. En natuurlijk een duidelijk jeugdbeleid. De bank wil een vereniging die veel aandacht besteed aan de jeugd graag helpen en aangezien de organisatie van deze dag de nodige kosten met zich meebrengt is ACKC uitermate verheugd met de ondersteuning van de toekomstige buur in Almkerk. De korfbalvereniging groeit, in tegenstelling tot veel andere teamsporten, sterk en krijgt steeds meer een regionale functie. De leden komen dan ook niet alleen uit Almkerk, maar meer en meer ook uit de omliggende dorpen.
 

Lees meer over:

ackc-dag
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.