maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Nieuwe blokkade op Uppelsedijk dreigt

2 december 2011 (door WerkendamNet)
UPPEL - Een nieuwe blokkade door bewoners van de Uppelsedijk dreigt. Actiecomité Sluip-Weg is ontevreden over de manier waarop gemeente en politie hen op de hoogte houdt over de verkeersmaatregelen op de Uppelsedijk Vorig jaar werden in Uppel maatregelen genomen om te hard rijdend (sluip)verkeer op de dijk tegen te gaan. Daarbij werd afgesproken dat de bewoners betrokken zouden worden bij de evaluaties van die maatregelen, maar vooralsnog hebben de bewoners niets gehoord. In het verleden blokkeerden bewoners ook al eens de dijk uit protest tegen het sluipverkeer. (Brabants Dagblad)

 

Lees meer over:

Uppel a27
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.