woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Bakker Hardeman trakteert...

1 december 2011 (door WoudrichemNet)

ALTENA - Op donderdag 8 december vindt de eerste Open Coffee Altena plaats van 9.30 tot 11.00 uur in Kookstudio Heerlijk & Eerlijk  in Woudrichem. Burgemeester Naterop van Aalburg zal de officiele opening verrichten. Open Coffee Altena is een regionaal, informeel ontmoetingsmoment (met koffie) voor ondernemers, overheid en politiek in de regio.

Inmiddels zijn alle voorbereidingen getroffen. De initiatiefnemers van de regionale Open Coffee (Aalburg.net en Papaver Communicatie) zaten met ondernemer Ronald van den Ende (Kookstudio Heerlijk & Eerlijk) rond de tafel en de allerlaatste punten en komma's voor de eerste netwerk meeting zijn gezet.

De koffie die ochtend wordt aangeboden door Wereldwinkel Woudrichem en Bakkerij Hardeman (de wereldberoemde) uit Wijk en Aalburg trakteert....

Deelnemen
Bent u ondernemer en denkt u: "Daar wil ik bij zijn!", ga dan naar LinkedIn Ondernemend Altena en meldt u aan onder 'Events - Open Coffee Altena'. Dan weet de oganisatie hoeveel koffie (of thee) er gezet mag worden.
Grote voordeel van aanmelden is overigens dat u zich zichtbaar maakt voor anderen en tegelijkertijd ook die ondernemers ziet die u al eerder al eens had willen ontmoeten. U weet dat die dus gaan komen....

Heeft u geen LinkedIn account? Mail uw komst dan naar: infobox@aalburg.net

Adres eerste Open Coffee Altena:

Kookstudio Heerlijk & Eerlijk
Daalderstraat 4
Woudrichem

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.