zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Zeven Medailles bij Brabantse Sprint Kampioenschappen voor ZDVO'74

1 december 2011 (door AalburgNet)

GENDEREN - Het afgelopen weekend stond voor verschillende zwemmers en zwemsters van ZVDO'74 in het teken van de Brabantse Sprint Kampioenschappen. In het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion werden uitstekende prestaties neergezet waarbij er 1 gouden, 1 zilveren en 5 bronzen medailles werden gehaald. Daarnaast werden er verschillende persoonlijke en clubrecords gezwommen.

Absolute uitblinker dit weekend was Petri Velthuis. Op de 50m vlinderslag wist ze haar concurrentie op grote achterstand te zetten en dus het goud op te eisen. Op de 50m vrije slag moest de kamprechter er aan te pas komen om te bepalen wie er op de derde plaats was geëindigd. Petri werd uiteindelijk als derde aangewezen. Op zondag kon Petri nog twee bronzen medailles toevoegen aan haar totaal. Dit keer pakte ze brons op de 50m rugslag en de 100m wisselslag. Al haar tijden betekende ook nog eens persoonlijke records en diverse clubrecords. 

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

ZVDO'74 Genderen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.