maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Rechter buigt zich over ontslag ex-ambtenaar Jan Potters

1 december 2011 (door WerkendamNet)
BREDA/WERKENDAM - Ex-ambtenaar Jan Potters uit Werkendam hoort binnen twee weken van de kortgedingrechter in Breda of voorlopig een streep wordt gehaald door zijn ontslag. Wat die uitspraak ook zal zijn, de kwestie tussen hem en de gemeente Werkendam is daarmee nog niet uit de wereld: de rechtbank behandelt de ontslagzaak later nog uitgebreid.

Werkendam ontsloeg Potters in september wegens 'niet integer handelen' en 'het ontbreken van goed ambtenaarschap'. Potters bestrijdt de aantijgingen en stelt met zoveel woorden dat een hetze tegen hem wordt gevoerd. (Brabants Dagblad)

 

Lees meer over:

Werkendam potters
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.