zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Bakker Hardeman trakteert tijdens Open Coffee Altena

1 december 2011 (door WerkendamNet)

ALTENA - Op donderdag 8 december vindt de eerste Open Coffee Altena plaats van 9.30 tot 11.00 uur in Kookstudio Heerlijk & Eerlijk  in Woudrichem. Burgemeester Naterop van Aalburg zal de officiele opening verrichten. Open Coffee Altena is een regionaal, informeel ontmoetingsmoment (met koffie) voor ondernemers, overheid en politiek in de regio.

Inmiddels zijn alle voorbereidingen getroffen. De initiatiefnemers van de regionale Open Coffee (Aalburg.net en Papaver Communicatie) zaten met ondernemer Ronald van den Ende (Kookstudio Heerlijk & Eerlijk) rond de tafel en de allerlaatste punten en komma's voor de eerste netwerk meeting zijn gezet.

De koffie die ochtend wordt aangeboden door Wereldwinkel Woudrichem en Bakker Hardeman (die wereldberoemde...) uit Wijk en Aalburg trakteert...

Deelnemen
Bent u ondernemer en denkt u: "Daar wil ik bij zijn!", ga dan naar LinkedIn Ondernemend Altena en meldt u aan onder 'Events - Open Coffee Altena'. Dan weet de organisatie hoeveel koffie (of thee) er gezet mag worden.
Grote voordeel van aanmelden is overigens dat u zich zichtbaar maakt voor anderen en tegelijkertijd ook die ondernemers ziet die u al eerder al eens had willen ontmoeten. U weet dat die dus gaan komen....

Heeft u géén LinkedIn account?
Mail uw komst dan naar: infobox@aalburg.net

Meer info op: www.ondernemendaltena.nl

Adres eerste Open Coffee Altena:

Kookstudio Heerlijk & Eerlijk
Daalderstraat 4
Woudrichem

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.