Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Ondertekening intentieovereenkomst multifunctioneel sportpark

29 november 2011 (door AalburgNet)

AALBURG -  Onlangs werd de samenwerking voor het majeure project Multifunctioneel Sportpark in Veen tussen Woonlinie en de gemeente Aalburg officieel bekrachtigd door het ondertekenen van een intentieovereenkomst. Peter van den Heuvel, directeur van Woonlinie en burgemeester Fons Naterop ondertekenden de overeenkomst in aanwezigheid van de projectwethouders Loes Lijmbach (Ruimtelijke ordening) en Jan Spuijbroek (Sport).

Met de ondertekening van de overeenkomst is de officiële aftrap voor het oprichten van het multifunctionele dorpshuis gegeven. In deze multifunctionele accommodatie (MFA)  krijgt een dorpshuisfunctie, kinderdagopvang en mogelijk nog andere ondersteunende functies. Met de overige partners, VV Achilles Veen en mogelijk ook Altena Roadrunners, wordt de komende twee maanden gewerkt aan de programma’s van eisen en intentieovereenkomsten. Partijen kijken uit naar de samenwerking en de invulling voor het multifunctioneel sportpark.

2013
Na de officiële ondertekening van de overeenkomst gaf burgemeester Naterop letterlijk de aftrap voor de realisatie van het multifunctioneel sportpark en wenste de toekomstige gebruikers een prettige wedstrijd toe. Later werd de bal voorzien van de namen van de aanwezigen. Met deze bal hoopt men in 2013 de aftrap op het multifunctionele sportpark te geven.


 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.