Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Man mishandelt vriendin

29 november 2011 (door AalburgNet)

VEEN - De politie heeft vrijdagavond een 30-jarige man uit Bruchem aan voor mishandeling van zijn vriendin, bedreiging van de buurman van zijn vriendin en voor het bezit van een verboden wapen. De man zou zijn 33-jarige vriendin uit Veen tegen de verwarming hebben geduwd en aan haar haren hebben getrokken. Ook zou hij de buurman hebben bedreigd, omdat deze de politie had gebeld toen hij merkte wat er aan de hand was. De politie nam aangifte op van de vrouw en vroeg haar of er wapens in huis waren. Dit bleek het geval. De politie nam een luchtdrukwapen en munitie in beslag. De man is verhoord en na het verhoor op zaterdagmiddag in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. (Kontakt)

Lees meer over:

veen vriendin
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.