Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Veenaar slaat portier met stoel op hoofd

26 november 2011 (door AalburgNet)

TILBURG / VEEN -  Een 22-jarige man uit Veen is donderdagnacht op het Piusplein in Tilburg aangehouden wegens mishandeling van een portier.

Rond 03.00 uur kreeg de politie melding van een mishandeling bij een horecagelegenheid. Ter plaatse vertelde de portier dat hij door een cafébezoeker met een stoel op het hoofd was geslagen. Dat gebeurde nadat een groep van tien personen uit een café waren gezet wegens vervelend gedrag. Eenmaal buiten keerde de groep zich tegen één van de andere portiers. Toen het slachtoffer zijn collega wilde helpen, werd hij met een stoel op het hoofd geslagen, waarna hij kort bewustzijn verloor. Getuigen wezen de 22-jarige man aan als dader waarna de politie hem kon inrekenen. (Brabants Dagbkad)

Lees meer over:

veen portier
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.