donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Dussenaar bekent aanrijding en bedreiging met vuurwapen

26 november 2011 (door WerkendamNet)
DUSSEN - Een 26-jarige man uit Dussen is vrijdagavond aangehouden op verdenking van het inrijden op een 21-jarige dorpsgenoot op 20 november jl. Bij de aanhouding nam de politie ook een nepvuurwapen in beslag. De man was destijds boos dat de aangever aan de Loswal in Dussen met zijn vrienden stond. Hij reageerde verbaal agressief, reed met een bestelbus op de gedupeerde in en toonde een vuurwapen. Van de gedupeerde is aangifte opgenomen. De man gaf toe het wapen te hebben getoond, omdat hij de jongeren had aangesproken en ze niet wilden vertrekken. (Brabants Daglbad)


 

Lees meer over:

Werkendam Dussen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.