zondag 5 december 2021

Alles over Altena

Wethouder De Jong hoopt op nieuwe bushalte bij Nieuwendijk

25 november 2011 (door WerkendamNet)
NIEUWENDIJK - Wethouder Wim de Jong van Werkendam hoopt in het voorjaar van 2012 duidelijkheid te krijgen van de Provincie over de mogelijke komst van een bushalte langs de A27 in Nieuwendijk. De halte voor de Brabantliner (lijn 401) tussen Breda en Utrecht zou volgens de wethouder een oplossing kunnen zijn voor de overvolle carpoolplaatsen aan de Tol in Sleeuwijk. Er komen in dat geval immers extra parkeerplaatsen in Nieuwendijk. De Jong heeft goede hoop dat de bushalte er gaat komen. (Brabants Dagblad)

 

Lees meer over:

Nieuwendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.