zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Woonline informeert over project Munsterkerk

25 november 2011 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Aan de zuidzijde van de Munsterkerk in Dussen staan vier blokken huurwoningen, die op dit moment met een tijdelijk huurcontract verhuurd worden. Woonlinie werkt hard om op deze locatie een nieuw wooncomplex met zorg te realiseren. Dit gebouw komt in de plaats voor de Molenwiek; het steunpunt in Dussen aan het Wilhelminaplantsoen.

Wanneer dit nieuwe gebouw gereed is, kunnen de bewoners van het steunpunt verhuizen en kan de oude molenwiek plaats maken voor een nieuwe centruminvulling. Bewoners van de Molenwiek, maar ook omwonenden van het project ontvangen deze week een nieuwsbrief van Woonlinie. In deze brief wordt een update gegeven over de planning. Ook staan de laatste impressies van het nieuw te realiseren gebouw afgebeeld.

Lees meer over:

Dussen Munsterkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.