maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Reanimatiecursus sponsort restauratie kerk

25 november 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK / WOUDRICHEM - Woensdagavond 23 november gaf dokter Toine Korthout - acupunctuurarts van de Praktijk voor Natuurgeneeskunde in Sleeuwijk - in de lokale katholieke kerk te tweede lesavond van een cursus Reanimeren van volwassenen met de AED. De opbrengst van de cursus was volledig bestemd voor de Steunstichting voor de restauratie van het waterstaatskerkje aan de Vissersdijk in Woudrichem.

Korthout gaf de cursus gratis en de deelnemers betaalden een gewone cursusprijs. Cursisten vonden dit een erg goed gevonden sponsorformule. Cursisten leerden iets ontzettend waardevols, betaalden een gewone prijs daarvoor en samen met dokter Korthout werd zo mooi € 355,- bijeengebracht.

Wanneer er voldoende belangstelling blijkt te zijn, zal dokter Korthout dezelfde cursus in het nieuwe jaar nog eens geven. Belangstellenden kunnen zich alvast melden bij de
 
Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Hoekeinde 3
4254LM Sleeuwijk
telefoon 0183-302651
e-mail: info@natuurlijkbeter.com

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.