woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Gymnastiekvereniging OKK houdt van Holland

25 november 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De uitvoering van gymnastiekvereniging OKK stond zaterdagavond geheel in het teken ‘Ik hou van Holland’. Met de draaiorgeltjes, boerinnetjes, het circus van Jeroen Bosch en het WK Voetbal kon het bijna niet ‘Hollandser’. Met lange zwarte gordijnen was de grote sporthal omgetoverd in een theater met een puur Hollands tintje met oranje wandborden versierd met rood-wit blauwe tulpen. Als altijd waren de jonge turners hartverwarmend; de boerinnetjes droegen witte kaasmutsen en schorten met Delfst blauwe ruiten. De selectie voerde een elegante oefening uit op muziek van Marco Borsato. Over de pakjes voor de hartsvriendinnen had iedereen in zijn rats gezeten; ze werden pas enkele dagen vooraf afgeleverd vanuit Thailand. Maar de dametjes dansten er nu toch sierlijk mee door de zaal. (Nieuwsblad)


 

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.