donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Gratis inleveren van grof tuinafval

24 november 2011 (door WerkendamNet)
WERKENDAM - Het inleveren van grof tuinafval bij de milieustraat in Werkendam wordt, net als bij het snoeiafval, gratis. Dat is afgesproken bij de vaststelling van de begroting voor volgend jaar. Het inleveren van grof tuinafval, waaronder ook stronken en stammen, kost nu 4 cent per kilo. Het college stelt voor om alle tarieven op de milieustraat te wijzigen. Sinds de aanleg van de milieustraat zijn de tarieven ongewijzigd. In de huidige situatie zijn er tarieven van 2, 4 en 6 cent per kilo. Dit wordt allemaal afgerond op 5 cent per kilo. Per saldo wordt het inleveren van afval goedkoper. Daarmee wil de gemeente de inwoners stimuleren afval naar de milieustraat te brengen. Het inleveren van een band met velg gaat 2,50 euro kosten (nu 2,30 euro). (BN De Stem)

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.