woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Hollywoud doet naam eer aan met bios in boomhut

23 november 2011 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Zonder uitzondering zijn het familiebedrijven en ook zonder uitzondering knokken ze tegen de grote bioscoopconcerns. Onze provincie telt nog een handjevol zelfstandige bioscoopexploitanten, die het door de persoonlijke service zo goed doen dat ze soms letterlijk uit hun bioscoop groeien. In de polder bij Almkerk bouwt Hollywoud-eigenaar Laban Duijnhouwer een nieuw bioscoopcomplex in de vorm van een boomhut.

Service tot aan de stoel
Veertien jaar geleden toverde Duinhouwer in Woudrichem een sportzaaltje om tot een kleine bioscoop met twee zaaltjes. Het was de bedoeling dat hij daar twee jaar mocht blijven, maar dat werden er uiteindelijk veertien. Door service tot in de stoel van de bioscoopbezoeker werd en is Hollywoud een doorslaand succes. De bioscoopexploitant werd overigens geen slachtoffer van het eigen succes, het gymzaaltje is gewoon op en bijna sloopwaardig.

Lees hier het hele artikel...

 

Lees meer over:

Almkerk Hollywoud
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.