zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Herdenkingsboom voor Iris

22 november 2011 (door WoudrichemNet)

OUDENDIJK / WOUDRICHEM -  Voor Iris Vink, het achtjarige meisje dat op 28 januari van dit jaar verongelukte op de Roef in Woudrichem, komt een herdenkingsboom op de plaats van het ongeluk. Dit is een initiatief van enkele moeders van de school in Oudendijk, waar Iris leerling was.  De gemeente Woudrichem is van plan om aan het verzoek mee te werken. Wel is er voor het planten van de boom een vergunning van Waterschap Rivierenland nodig. Dit heeft te maken met de sloot langs de weg. Maar ook het waterschap wil meewerken.

Iris Vink fietste op 28 januari op de Roef. Ze was op weg naar haar school in Oudendijk toen ze van achteren werd aangereden door een 45-jarige automobilist uit Sleeuwijk. Ze is korte tijd later in het ziekenhuis overleden. (Brabants Dagblad)

Lees meer over:

Oudendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.