dinsdag 18 januari 2022

Alles over Altena

Centrumplan 'Almbos' kost Woudrichem 3,4 miljoen

22 november 2011 (door WoudrichemNet)
GIESSEN/RIJSWIJK - Het centrumplan voor Giessen en Rijswijk waarin de twee voetbalclubs uit beide dorpen op de huidige locatie van vv Giessen gaan spelen, gaat de gemeente Woudrichem ongeveer 3,4 miljoen euro kosten. Daarmee is deze optie bijna 3 miljoen euro duurder dan de tweede variant, waarin beide clubs naar de Karbogerd verhuizen om plaats te maken voor een nieuw dorpscentrum. Deze conclusie staat in het zogenaamde variantenonderzoek dat de gemeente liet uitvoeren en dat onlangs werd afgerond.
 
Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Giessen Rijswijk Almbos
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.