zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Politiek buigt zich over Giessen en Rijswijk

22 november 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  De Woudrichemse gemeenteraad spreekt zich deze maand uit over twee varianten voor de centrumontwikkeling van Giessen en Rijswijk.  De gemeente Woudrichem heeft hier onderzoek naar laten doen. De centrumontwikkeling behelst de komst van een brede school, een plein, winkels en horeca. Daarnaast is ruimte voor binnensport en wonen. Momenteel worden de dorpen van elkaar gescheiden door de voetbalvelden van Rijswijkse Boys en Giessen. De velden liggen als een buffer tussen de kernen. Om ruimte te maken voor de centrumontwikkeling zullen de voetbalvelden moeten wijken.

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Giessen Rijswijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.