woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Dieseldieven in Giessen betrapt

22 november 2011 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - De mannen die afgelopen weekeinde voor de diefstal van dieselolie in Giessen zijn aangehouden, worden van meer diefstallen verdacht. De rechtercommissaris heeft daarom gisteren bij de voorgeleiding van het duo besloten dat de heren nog twee weken langer in de cel blijven. In die tijd kan de recherche onderzoek doen naar wat de 59-jarige Bosschenaar en de 45-jarige Bredanaar nog meer op hun kerfstok hebben. De recherche heeft daar ook aanwijzingen voor.

De mannen werden vrijdag op aanwijzing van een getuige aangehouden op de Transportstraat in Giessen. Een van beiden stonk naar dieselolie. Het land van Heusden en Altena en de Bommelerwaard zijn de laatste tijd veelvuldig geconfronteerd met dieseldiefstallen. (Brabants Dagblad)

Lees meer over:

Giessen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.