Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Drukbezochte start verkoop huizen Den Eng

22 november 2011 (door AalburgNet)

VEEN - Woonlinie ontwikkelt samen met de gemeente Aalburg de nieuwe wijk Den Eng. Er wordt een gevarieerd aanbod aan huizen gebouwd. De eerste fase bestaat uit zes hoek- en vijf rijwoningen, vier twee onder één kap woningen en één vrijstaande woning. Deze woningen gingen op 17 november in verkoop, tijdens een drukbezochte informatieavond van de gemeente en Woonlinie in het Veense Dorpshuis.

Tijdens deze avond informeerde de gemeente ook de inwoners van Veen over de vele plannen in Veen. Bezoekers toonden zich heel geïnteresseerd in de woningen, zowel starters als andere doelgroepen. De bijzondere, klassieke stijl van de woningen spreekt mensen aan: “eens wat anders dan de jaren ’30 stijl die overal gebouwd wordt”, aldus een geïnteresseerde. Woonlinie ziet de opkomst als veelbelovend.

Lees hier het hele artikel...

 

Lees meer over:

aalburg veen eng huizen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.